Carport

Er du på udkig efter en ny carport eller nyt skur?

Ny carport i skræddersyet design

Hos Raaholdt Byg i Horsens har vi en passion for godt håndværk og gennemført design, og vi leverer skræddersyede løsninger – også i specialtræ. Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud allerede i dag.

Når du skal have bygget en carport, er der mange punkter der skal spille, for at finde den helt rette løsning. En carport er en praktisk løsning, når du har bil, men det er også vigtigt at finde et design der giver samspil mellem hus og carport.

Derudover kan udformningen af carporten se ud på utallige måder. Det kan være du ønsker et skur i forlængelse af carporten, det kan være den skal være åben – eller lukket – eller du har et helt andet specifikt ønske til den.

Vi tilbyder en bred vifte af skræddersyede løsninger. Vores dygtige samarbejdspartnere er specialiseret i arbejde med specialtræ, og vi kan derfor imødekomme selv helt særlige ønsker. Vi tilbyder også helt standard løsninger til gode priser.

Detaljeorienteret håndværk og solid kvalitet

Vores virksomhed er bygget op omkring en passion for at skabe detaljeorienteret håndværk i solid kvalitet. Vi har erfaret, at de bedste resultater opnås gennem vores egen dedikation, præcision og ikke mindst et stærkt samarbejde med vores kunder. Vi er et mindre firma, der prioriterer en opgave ad gangen.

Derfor er vi helt fra starten i grundig dialog med dig, så vi er sat godt og grundigt ind i dine ønsker, tanker og forventninger til resultatet. Et godt samarbejde er for os lige så vigtigt som den kvalitet, vi leverer. Vi arbejder med delbetalinger, så du er sikret en færdig opgave inden du betaler for den.

Indhent et tilbud på carport i dag

Drømmer du om en carport, der er skræddersyet efter dine ønsker? Kontakt os i dag, hvis du ønsker at høre nærmere vores løsninger – eller indhent et skræddersyet tilbud. Kontakt os på 27 85 38 79, eller skriv til os på enten info@raaholdtbyg.dk eller via vores formular, så kontakter vi dig så snart, vi har mulighed for det.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 27 85 38 79 eller send en mail til info@raaholdtbyg.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 27 85 38 79
info@raaholdtbyg.dk