Nyt tag

Skal du have nyt tag?

Intet tagarbejde er for stort eller småt til os

Er du blevet træt af dit gamle tag, og skal have det skiftet ud med et nyt? Eller trænger dit tag bare til en grundig renovering, så det igen kan holde til vind og vejr? Så kan du trygt komme til os. Vi kan både lægge nyt tag og tilbyde renovering af ældre tag. Uanset hvor stort eller småt dit tagarbejde er, så tager vi os glædeligt af det.

​Hos Raaholdt Byg ApS tager vi os af alle optager med tagrenovering og nylagte tage i og omkring Horsens, Vejle og Skanderborg. Vi kører ud til tømrerarbejde en time fra Horsens. Vi leverer altid et stykke arbejde af højeste kvalitet, om så du skal have lagt nyt eternittag, tegltag, eller du skal have reparereret dit nuværende tag.

Vi kan komme ud og vurdere, om du har brug for nyt tag

Der kan være mange gode grunde til at få renoveret dit tag eller måske endda få lagt et helt nyt tag. Hvis dit tag er gammelt og slidt, risikerer du, at det går ud over husets isoleringsevne, hvilket kan betyde dyrere varmeregninger og koldere vinteraftener i stuen. Samtidig kan et gammelt tag være ærgerligt at kigge på og gå ud over dit hus’ samlede udseende.

Det kan dog være svært at vurdere, hvorvidt du har brug for et helt nyt tag, eller om du kan nøjes med en tagrenovering. Derfor kommer vi gerne hjem til dig og kigger på dit tag, så vi kan rådgive dig mod den bedste løsning for dig.

Vi er den specialiserede tagdækker, du har brug for, til at forny, kvalitetssikre og isolere dit tag derhjemme.

Kontakt os i dag og få et tilbud på dit drømmetag

Skal du have lagt dit drømmetag eller renoveret dit nuværende tag? Så kontakt os allerede i dag. Vi er ikke det største tømrerfirma i landet, men det betyder også, at vi altid tilbyder personlig service og kyndig, vedkommende vejledning. Vi står derfor også klar til at rådgive dig på dit byggeprojekt.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 27 85 38 79 eller send en mail til info@raaholdtbyg.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 27 85 38 79
info@raaholdtbyg.dk