Renovering

Vi tilbyder skræddersyede løsninger inden for renovering

Renovering af hus og lejlighed

Står du overfor en renovering af hus eller lejlighed i eller omkring Horsens? Vi hjælper både privatpersoner og har stor erfaring som underentreprenør inden for erhverv. Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Vi varetager alle opgaver, når du skal renovere – lige fra indvendige forbedringer som lægning af nyt gulv til facadebeklædning og nye vinduer udvendigt. Renoveringen skal afspejle din personlige stil, men skal nogle gange også tage højde for den oprindelige bygnings karakter.

Vi specialiserer os i skræddersyede løsninger, der passer til din boligs unikke karakter og den stil, du ønsker. Vi tilbyder også skræddersyede specialløsninger – vi har f.eks. tidligere bygget en skræddersyet rund trappe, som passer perfekt ind i den pågældende bygnings stil og kundens personlige ønsker.

Du har valgt at have tillid til, at vi kan løse opgaven – derfor tager vi ansvar, rydder op efter os selv, og vi sørger for, at du står på sidelinjen hele vejen klar til at tage større og mindre beslutninger samt holde dig informeret om, hvordan processen tager form. Det gør os i stand til at levere de bedste resultater.

Vi sikrer en pålidelig og gennemsigtig proces

Hos Raaholdt Byg har vi en vision om at være en nærværende og pålidelig tømrervirksomhed med en personlig tilgang til hvert projekt. Vi prioriterer en grundig dialog, så vi har et komplet billede af det resultat, du ønsker i sidste ende.

Vi sætter en ære i at levere arbejde af høj kvalitet. Med mange års erfaring i branchen har vi udviklet en dyb forståelse for konstruktioner, materialer, teknikker og hvordan kundens ønsker og forventninger afspejles i det endelige resultat

Indhent et uforpligtende tilbud på renovering

Står du overfor en renovering af hus i Horsens eller omegnen? Vi er kun et opkald eller en besked væk. Ring til os på 27 85 38 79 til en uforpligtende samtale om dine ønsker. Du er også velkommen til at skrive til os på info@raaholdtbyg.dk eller via vores kontaktformular, så vender vi retur så snart, vi har mulighed for det.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 27 85 38 79 eller send en mail til info@raaholdtbyg.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 27 85 38 79
info@raaholdtbyg.dk