Opbygning af træterrasse

Skræddersyet træterrasse efter dine ønsker

Skal du have ny terrasse i træ?

Er du på udkig efter en kvalitetsbevidst håndværker, som kan hjælpe dig med opsætning af træterrasse? Vi leverer skræddersyede specialløsninger i Horsens og omegnen. Indhent et gratis tilbud ved at kontakte os.

En træterrasse byder ind til skønne stunder med en god bog i forårssolen eller hyggelige sommeraftener med venner og vin foran udendørspejsen. Uanset de ønsker du har til din nye træterrasse, kan vi hjælpe.

Vi har specialiseret os i at konstruere skræddersyede terrasser i træ, der komplementerer dit hjem. Vores ekspertise omfatter alt fra kompakte, hyggelige terrasser til store, luksuriøse udendørsområder skræddersyet til netop dine ønsker. For at opnå det bedste resultat, er opbygning af fundamentet vigtigt – derfor er du sikret en terrasse der holder længe.

Vi har en dygtig samarbejdspartner, der kan levere specialtræ – derfor kan vi tilbyde helt unikke løsninger. Vores eget engagement i kvalitet og egne høje standarder er med til at sikre et holdbart resultat.

​Vi sikrer høj kvalitet med et skarpt resultat

Vi er drevet af en passion for at levere et godt stykke håndværk i høj kvalitet. En træterrasse er en investering i dit hjem, og derfor lægger vi stor vægt på detaljer, håndværksmæssig finesse, holdbarhed og finish. Og så er det vigtigt, at du står tilbage med en terrasse, der stemmer overens med de forventninger, du har. Derfor er vi helt fra starten en grundig dialog med dig omkring dine ønsker og forventninger. Vi står også klar til at dele ud af vores håndværksmæssige erfaring og ekspertise, hvis du ønsker det.

Vi tager ansvar for processen og holder altid vores arbejdsplads ryddelig – vi har nemlig stor respekt for, at det er din private ejendom, vi arbejder på.

Kontakt os allerede i dag

Ring til os på 27 85 38 79, eller skriv til enten info@raaholdtbyg.dk eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage så hurtigt, vi kan

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 27 85 38 79 eller send en mail til info@raaholdtbyg.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 27 85 38 79
info@raaholdtbyg.dk